Medicinsk yoga

Läs om mina erbjudanden inom medicinsk yoga nedan och skicka in en förfrågan för mer detaljer, upplägg och prisuppgifter 

MediYoga

Medicinsk yoga är ett samlingsnamn
för yoga som används i olika medicinska syften.

MediYoga är den medicinska och terapeutiska yogaformen och utvecklats på MediYoga Institutet i Stockholm.

Det är en mjuk och dynamisk yoga som fungerar för alla.

Målet är att skapa balans och närvaro i kropp, sinne och själ. Alla övningar utförs alltid med utgångspunkt från individens förmåga och kapacitet.

Utbildning

Under 1 timme får du teori och praktisk träning i MediYoga och vi gör ett program i sittande för rygg, axlar och nacke. Du får sedan med dig övningarna som du enkelt kan fortsätta med själv. I MediYoga ingår effektiva andningsövningar, enkla fysiska rörelser sittande på stol, fokusträning samt en enkel meditation. Inget ombyte krävs. Utbildningen sker i grupp ute hos kunden.

Mer om MediYoga

Jag är utbildad i MediYoga på MediYogainstitutet i Stockholm 2010 och har sedan dess haft utbildning för arbetsgrupper på företag.

MediYoga har sitt ursprung i Kundaliniyoga, och har utvecklats som den yoga som används inom sjukvård idag. Forskning visar goda effekter på ex. långvariga ryggbesvär, stress, sömn samt hjärt- och kärlproblematik.

Yoga som träning, ex. MediYoga, har nyligen genom forskning visat sig vara ett sätt att bibehålla kognitiva funktioner i hjärnan hos äldre. https://mediyoga.se/ny-forskning-visar-att-yogatraning/

 

 

Kontakt

Område

📍Stocholm och angränsande län

Telefon

070-738 55 50

Område

Stockholm och angränsande län

F-skatt

Företaget har godkännande för F-skatt